Salgs- og leveringsbetingelsene som gjelder for salg av bøker fra Abstrakt forlag sine nettsider fremgår under. For å handle i vår nettbutikk må kunden, eller kundens kontaktperson, være fylt 18 år. Alle kjøp via nettsiden, registreres og bekreftes. 

Forbrukerkjøp er regulert i forskjellige bestemmelser:

 

Kjøp av bok fra våre nettsider:

Din bestilling er bindende når ordren din er registrert hos oss. Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss på forlagets hjemmesider. Når vi mottar din bestilling, vil vi automatisk sende en ordrebekreftelse til  e-postadressen du har oppgitt. 

Avbestilling:

Dersom du ønsker å endre bestillingen, er det viktig at du kontakter oss umiddelbart. Vær oppmerksom på at kunden belastes for porto-kostnader ved en eventuell retur av feilbestilling, jf. Reglene for retur og reklamasjon

Utsalgspriser:

Totalbeløpet samt porto/frakt for kjøpet vil fremkomme før bestillingen godkjennes av kunden.

Betaling:

Alle kjøp krever at kunden er innlogget. 

Betalingsmåte for privatpersoner:

Kredittkort (Visa eller MasterCard) eller via PayPal

Betalingsmåte for bedrifter/institusjoner:

Faktura eller kredittkort (Visa eller MasterCard) eller PayPal.

Innbetalingen fra kunden må være i samsvar med fakturaens beløp og må betales i henhold til fakturaens forfallfrist  Ved manglende betaling vil det bli sendt ut purring. Ved vedvarende manglende betaling blir kravet sendt til inkasso.

Ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. snarest, dersom noe er uklart vedrørende fakturering eller bestillingen din. 

 

Levering:

Kunder med adresse i Norge vil normalt motta varene i løpet av 2–5 virkedager etter at vi har registrert ordren. Vi har ansvaret for varene inntil du mottar dem.

Del-levering

Kunden vil kun motta faktura eller bli belastet for de varene som faktisk leveres. Er varen midlertidig utsolgt, vil den ettersendes når den er mottatt på lageret med separat faktura/ kortbelastning for denne leveransen. Kunden belastes ikke for merkostnadene ved forsendelse som følges av del-leveranser.

Kontroll av leveranse: 

Etter at leveransen er mottatt, oppfordres kunden selv til å undersøke om varene er i samsvar med ordrebekreftelsen, om varene er blitt skadet under transporten, eller om varene ellers har feil eller mangler.

 

Porto og frakt: 

Leveranser i Norge: 

Alle ordrer belastet med ekspedisjonsgebyr/porto på kr. 75,-

Leveranser utenfor Norge: 

Alle ordre belastes for faktiske fraktutgifter 

Retur og reklamasjon:

Se Retur og reklamasjon

Personvern:

Nye kunder registreres med navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Informasjonen som lagres i forbindelse med innlogging vil ikke bli benyttet av andre enn Abstrakt forlag. For å sikre god service og korrekt håndtering av kundeforholdet lagrer vi navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, produkt-, leverings- og betalingsopplysninger. 

Salgspant og tvister: 

Abstrakt forlag har salgspant i leverte varer inntil kjøpesummen inkludert eventuelle renter og omkostninger er betalt i sin helhet. Eventuelle tvister vil bli forsøkt løst i minnelighet. Hvis dette ikke lykkes, kan kunden bringe saken inn for Forbrukerrådet. Alle tvister skal løses etter norsk rett.